TICKET ONLY - AUSTRALIE

€ 1275,- ALL-IN

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Wie is Cathay Pacific?

Cathay Pacific is 1 van de beste airlines wereldwijd en staat altijd in de top 3 van beste vliegmaatschappijen. Sinds 1994 werkt Australian Backpackers met Cathay Pacific samen op de route van Schiphol naar Australië / Nieuw Zeeland en Azië! Gegarandeerd vind je hier de beste tarieven voor een flexibel jaar retourticket vanaf Amsterdam via Hongkong naar Sydney. Op de terugweg  heb je de mogelijkheid om vanaf een andere stad terug te vliegen dan waarop je bent aangevlogen. Je kunt kiezen voor Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Adelaide, Perth, Auckland (toeslag). Je mag ook een stop-over in Hongkong maken. Een stop-over betekent dat je onderweg de reis mag onderbreken. In dit geval betekent het dat je de stad Hongkong kan ontdekken voor een dag of paar dagen!

Ook kun je ervoor kiezen om te vliegen naar Australië (kies uit 6 steden) en terug naar huis vliegen vanaf Bali of Bangkok. Zelf boek je ter plaatse een goedkoop ticket tussen Australië en Azië. Zo ben je heel flexibel tijdens je reis om naar Azië te vliegen. Als je dus maar op Bali of in Bangkok eindigt om je vlucht naar huis op te pakken. Bij Cathay Pacific zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes aan boord bij de prijs inbegrepen. Op sommige vluchten is er ook wifi aan boord en je ontvangt een gratis headset zodat je films/tv "on demand" kan zien/beluisteren. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens de vliegreis!

Wat betreft de terugreis kan je bij je boeking het aantal maanden doorgeven dat je op reis wilt. Wij boeken dit dan voor je in met een marge van ±3 dagen. Mocht je advies willen met betrekking tot het boeken van deze online tickets, de voorwaarden of route mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

De belangrijkste voordelen van dit ticket zijn: 

  * Dit is een jaarticket (retour)
  * Dit is een "alle leeftijden" ticket
  * Dit is een flexibel ticket. Je mag dus aanvliegen en vertrekken vanaf verschillende plaatsen. Zo kan je ideaal Australië met Nieuw Zeeland combineren en Azië!

Let op!
Wanneer je in het bezit bent van een Goldcard (inclusief bij een Groep/Individueel Startpakket en Slaappakket), mag je tijdens je reis 3 x kosteloos je data wijzigen op basis van beschikbaarheid in dezelfde boekingsklasse. Na deze 3 wijzigingen betaal je €25,- administratiekosten per keer. Voor een routewijziging betaal je €45 per keer op basis van beschikbaarheid in dezelfde boekingsklasse. Indien er geen plaats is in dezelfde boekingsklasse (economy class kan wel 8 verschillende tarieven hebben) is het soms mogelijk om tegen bijbetaling te upgraden naar een hogere boekingsklasse (in economy class). In dat geval moet je ticket opnieuw worden uitgegeven en betaal je extra kosten.  Houd er dus rekening mee dat als je ticket wijzigbaar is, er bijkomende kosten kunnen zijn als het nieuwe tarief (ticket) van je nieuwe datum of route duurder is.
In dit geval rekent Australian Backpackers de bijkomende kosten van de luchtvaartmaatschappij door aan de klant. Zeg maar "wie betaalt bepaalt".  €100,- a €350,-  is geen uitzondering is.  Dat is veel geld en daarom helpen wij je tijdens je reis altijd met het zoeken naar de goedkoopste boekingsklasse als je wilt wijzigen / terug naar huis  wilt. Dat is service van Australian Backpackers (wij zijn óók backpackers geweest!).
Beschik je niet over onze Goldcard dan betaal je €25,- administratiekosten per datumwijziging alsmede €45,- per route wijziging.

Bij andere vliegmaatschappijen of ticket aanbieders is wijzigen vaak niet eens toegestaan! Let hier dus goed op. Of het is heel duur €100,- a €200,- administratiekosten voor het wijzigen van een datum of route is geen uitzondering. Plus daarbovenop het verschil in tarief van je nieuwe route / datum voor het nieuwe ticket.

Optioneel bij te boeken:


Australian Backpackers annuleringsverzekering. Wij bieden een ticket-annuleringsverzekering aan voor €28,-. Daarmee kan je voor vertrek - tegen welke reden dan ook - je hele ticket annuleren. Annuleer je je ticket tot 8 weken voor vertrek (of als je ticket nog niet is uitgegeven) dan rekenen we €50,- annuleringskosten. Annuleer je je ticket binnen 8 weken voor vertrek (of als je ticket al is uitgegeven) dan rekenen wij €250,- annuleringskosten. De overige kosten voor het ticket krijg je terug.
  Sydney Startpakket Groep incl. Goldcard voor €650,-
  Sydney Startpakket Individueel incl. Goldcard voor €450,-
  Sydney Slaappakket + Upgrade incl. Goldcard voor €350,-
  Sydney Slaappakket incl. Goldcard voor €250,- 
Reisverzekering
Vergeet niet na je boeking een goede verzekering af te sluiten! Australian Backpackers biedt een zeer uitgebreide reisverzekering aan via Allianz Global Assistance. Klik hier voor meer informatie, de voorwaarden of om de verzekering direct af te sluiten!
 
Backpackerswebshop

Nadat je je reis hebt geboekt en een verzekering hebt geregeld heb je nagenoeg het belangrijkste gedaan. Je visum moet je zeker niet vergeten. Alle informatie hierover lees je ons uitgebreide informatie-bijlage die je ontvangt na je boeking. Voor een backpacker is een backpack niet geheel onbelangrijk. We werken al jaren samen met een betrouwbare partner. De artikelen worden rechtstreeks vanuit de fabrikant geleverd. Klik hier voor meer info.
 
Vragen en advies
Heb je vragen? We horen het natuurlijk graag!
BEL  : +3172-5116697
MAIL: info@backpackers.nl)

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl