TICKET ONLY - AUSTRALIE

MET ETIHAD

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Etihad Airways bestaat sinds 2003 en is een van de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen in onze geschiedenis. Tijdens je reis ervaar je de Arabische gastvrijheid (attent, warm en royaal).

 
Leeftijd
Dit jongerenticket is voor reizigers tussen 18 en 30 jaar en tevens moet je in bezit zijn van onze goldcard (deze ontvang je bij boeking van een Sydney Startpakket of Sydney Slaappakket)
 
Stopover Abu Dabi

Abu Dhabi is de thuishaven van Etihad. Je mag hier een stopover maken op de heen of terugreis. Etihad heeft een leuk stopover programma. Je boekt namelijk 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.
 
Kies uit de volgende aanvlieg of vertrekplaatsen in Australie
- Sydney
- Brisbane
- Melbourne
- Perth

Je kunt bijvoorbeeld aanvliegen op Sydney en vertrekken vanaf Melbourne of aanvliegen op Perth en vertrekken vanaf Sydney.

Combi-Voorbeelden

Amsterdam - Abu Dhabi - Sydney
Perth -Abu Dhabi - Amsterdam

Totale tarief  €1.175,-

(incl ticketingkosten + luchthavenbelasting)
Dit tarief is een indicatie en afhankelijk van de vertrekperiode en terugreisperiode. Check dus eerst het exacte tarief met ons. Er geldt een toeslag bij vertrek op vrijdag/zaterdag en bij aankomst op zondag/maandag.
 
COMBINEER DIT TICKET MET DE 5 DAAGSE SURFTRIP

COMBINEER DIT TICKET MET DE GREYHOUND BUSPAS


Wijzigen Etihad
Wijzigingskosten voor vertrek zijn €25,-.
Zodra het ticket geprint is:
- datumwijzigen €25,-
- routewijzigen €45,-

Voorwaarden
Het ticket is 1 jaar geldig.
23 kg bagage is toegestaan ( 1 stuk bagage)
Zorg dat je op tijd bent voor al je vluchten. Indien je een vlucht mist dan worden automatisch al je andere vluchten geannuleerd.
 
Ticket boeken
Boek hier je individuele reis met Etihad. Wij kunnen altijd vrijblijvend de vlucht voor je in optie te zetten en een offerte naar je mailen. Hiervoor ontvangen we graag je naam zoals in je paspoort en de data waarop je wilt vliegen en van en naar welke plaats!
 

 
Reisverzekering
Vergeet niet na je boeking een goede verzekering af te sluiten! Australian Backpackers biedt een zeer uitgebreide reisverzekering aan via Allianz Global Assistance. Klik hier voor meer informatie, de voorwaarden of om de verzekering direct af te sluiten!
 
Backpackerswebshop

Nadat je je reis hebt geboekt en een verzekering hebt geregeld heb je nagenoeg het belangrijkste gedaan. Je visum moet je zeker niet vergeten. Alle informatie hierover lees je ons uitgebreide informatie-bijlage die je ontvangt na je boeking. Voor een backpacker is een backpack niet geheel onbelangrijk. We werken al jaren samen met een betrouwbare partner. De artikelen worden rechtstreeks vanuit de fabrikant geleverd. Klik hier voor meer info.
 
Vragen en advies
Heb je verder nog vragen? We horen het natuurlijk graag!
BEL  : +3172-5116697
MAIL: info@backpackers.nl)

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl