Al onze collega's zijn helemaal gek van Australië. Ook wij zijn begonnen als backpacker en daarnaast zijn we regelmatig terug gegaan om nieuwe ervaringen op te doen. Wij helpen je graag met tips en trucs om jouw reis zo goed mogelijk voor te bereiden.
Bel ons gerust: 072 5116697 

BACKPACKERS WEBSHOP

De Backpackerswebshop is onderdeel van Australian Backpackers. In onze webshop bestel je eenvoudig je flexibele buspas. Ook bieden wij je onder andere een super complete Backpackers Verzekering, kwalitatief goede én voordelige backpacks, tours, aankomstpakketten en een WWOOF-lidmaatschap aan. Heb je je reis niet bij Australian Backpackers geboekt dan kan je alsnog op deze manier gebruik maken van onze service en producten! Ga snel naar onze shop en kijk rond: www.backpackerswebshop.nlMet een super luxe vliegmaatschappij vliegen naar Australië op basis van een enkele reis?! Het kán en het mág, ook visumtechnisch. In circa 24u vlieg je van Amsterdam naar Down Under!
Bestel nu online!
€595,- All-in
incl. 23kg bagage, eten/drinken
én 'on demand' films & series kijken!
Backpackers Verzekering
Aangezien je niet voor (financiële) verrassingen wilt komen te staan wanneer je op reis bent, dien je een goede reisverzekering af te sluiten. Sluit de Backpackers Verzekering af! Met o.a. 100% Medische kosten vergoedt, géén NLD zorgverzekering verplicht, werelddekking en (vrijwilligers) werk standaard meeverzekerd! En maximaal 24 maanden verzekerd op reis!
voor 6 maanden
Bestel nu online!
€250,- zonder NLD zorgverzekering!
Bekijk hier jouw mogelijkheden!
Big $$$ verdienen?!
In Australië liggen de lonen een stuk hoger dan in Nederland. Mede hierdoor (en het gunstige belastingtarief) is het heel aantrekkelijk om Down Under te gaan werken! Het minimum loon bedraagt ca AU$21,-/€15,- per uur en hierbij zijn de uitschieters zeker niet meegerekend! Hoeveel wil jij verdienen?!
Sydney Startpakket!
Wáár moet je nou beginnen wanneer je gelandt bent in Australië? Laat ons jou helpen om alle reis- en werkzaken in 3! dagen te regelen. Waar een ander minimaal 2 tot 3 weken kwijt is, kan jij na 3 dagen onbezorgd starten in met jouw trip Down Under incl. 24/7 service & back-up van ons!
Bestel nu online!
€395,- incl. Goldcard
o.a. inclusief 3 overnachtingen, bankrekening, lokale zorgverzekering en werknummer!
Wijzigbaar jaarretour ticket!
Met dit super ticket, met 1 van de beste vliegtuigmaatschappijen ter wereld: Cathay Pacific, kan je heel gemakkelijk tijdens je reis nog bepalen hoe je je reis gaat indelen! Data- én routewijzigingen zijn namelijk gewoon toegestaan, alsmede kan je met deze tickets vanuit een andere plaats naar huis vliegen dan dat je bent aangevlogen! Bekijk de mogelijkheden!
Bestel nu online!
€1295,- All-in
incl. 30kg bagage, eten/drinken
én 'on demand' films & series kijken!
Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Australië heeft een visumplicht, waardoor het visum vóór vertrek aangevraagd en goedgekeurd zijn. Wanneer je dit zelf gaat proberen via de officiële instantie gaat dat je AU$450,-/ ca. €320,- kosten. Echter het aanvragen hiervan heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen jou deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Van €450,-
Bestel nu online!
Voor €395,-
*incl. Goldcard korting
Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl