Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

SYDNEY AANKOMST PAKKETTEN

Plannen om binnenkort Down Under te gaan? Met een Sydney Slaappakket, Sydney Slaap-UP pakket of Sydney Startpakket maak je een perfecte start van je avontuur in Australië! Onze Nederlandse collega's zullen je opvangen in Sydney en je de eerste dagen van je reis begeleiden. Ook kan je aansluiten bij onze groepen bij aankomst in Sydney. Dus ook wanneer jij je eigen tickets wilt boeken kun je gewoon gebruik maken van onze service Down Under. Onbezorgder kun je je reis Down Under niet starten!


ONZE NEDERLANSE COLLEGA'S IN SYDNEY

24/7 “in de buurt”, ook al ben jij lang én ver weg van huis! We kunnen allemaal wel bedenken wanneer en waarom ons Nederlandse team belangrijk voor jou (of je familie) kan zijn. Maar ze nemen dus, wanneer jij dat wilt, óók de verplichte regelzaken voor je uit handen in Australië! Scheelt jou heel veel tijd met als resultaat; veel meer gezelligheid & 100% zekerheid! Hieronder stellen ze zich aan je voor:
 
BAUKJE sydney@backpackers.nl
Mijn hart maakt nog elke keer een sprongetje als het Opera House en de Harbour Bridge in het zicht komen. Sydney voelt als thuiskomen, het is een geweldige stad! En Australië heeft nog zoveel meer moois te bieden. Mijn backpackavontuur door Australië is één groot hoogtepunt geweest!! Tasmanië, de oostkust, het leven & werken op de boerderij, de Outback en the Nullabor. Daarnaast is Nieuw Zeeland ook zeker de moeite waard om te bezoeken.KOEN sydney@backpackers.nl
Australië is voor mij een land van mogelijkheden; voor ieder wat wils. Van de mooie natuur en de relaxte sfeer die in het land heerst tot aan de feestjes en het harde werken om je reis zo lang mogelijk te maken. Australië heeft voor mij alles: Prachtige stranden en ruwe natuur, eindeloze desserts en drukke steden. Het ontmoeten van mensen van over de hele wereld, op voor mij het mooiste plekje van de wereld. No worries, hier zit je dus helemaal goed! Ik ga je op weg helpen naar een reis die je nooit meer zal vergeten! Met mijn eigen reiservaringen en kennis over Australië hoop ik dat ook jouw reis top begint!ANNE sydney@backpackers.nl
Australië is het land waar ik nooit genoeg van zal krijgen. De waanzinnige natuur, de prachtige stranden, de vriendelijke mensen en natuurlijk de relaxte cultuur maken het voor mij hét perfecte land. Ik wil jullie in Sydney gaan helpen om net zo verliefd te worden op Australië als dat ik ben. En jullie avontuur net zo fantastisch te maken als mijn reis is geweest.


SYDNEY STARTPAKKET GROEP

Het Sydney Startpakket Groep bestaat uit een 5-daagse Nederlandse introductie in Sydney. Een perfect pakket voor als je een aantal maanden tot 2 jaar gaat reizen en/of werken!Het verschil met de Groepsvlucht, is dat er bij dit pakket geen ticket is inbegrepen. Op deze manier heb je zelf alle vrijheid om je eigen ticket te boeken, maar je hebt wel de zekerheid van een complete en onbezorgde start in Sydney! In Sydney word je door het Nederlandse ‘Sydney Team’ in 5 dagen geïntroduceerd in de backpackers wereld!In die dagen zorgen wij dat de belangrijke (werk-) zaken goed geregeld worden. Denk hierbij aan een Australische bankrekening, werknummer én zorgverzekeringen. Daarnaast staan er allerlei leuke activiteiten op het programma, zoals een echte Aussie BBQ, een dagje naar een National Park en je eerste surfles!Mocht je plannen hebben om tijdens je reis te gaan werken, dan kun je bij het Sydney Team terecht voor tips en adviezen. Het groepsprogramma start gedurende het hele jaar vrijwel iedere donderdag om 11.00 uur (lokale tijd). Mocht je nu eerder aankomen in Sydney dan de startdatum van de groep, vermeld dit dan bij het opmerkingen veld samen met je aankomst gegevens wanneer je gaat boeken zodat we deze dagen alvast kunnen reserveren voor je.De groepen bestaan uit maximaal 20 gelijkgestemde jongeren. Uiteraard kun je tijdens je gehele reis terecht bij onze Nederlandse collega’s die je kunnen helpen bij het uitstippelen van je route of bijvoorbeeld bij het boeken van een buspas! Kortom, na de 5-daagse introductie ben je helemaal ‘reis en/of werkklaar’! Het wordt jouw avontuur! Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wat is er inbegrepen voor €650,-?

 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kan vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna; • Australian Backpackers Goldcard;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten tijdens je reis;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • Tijdens de gehele duur van de groepsreis ben je onder Nederlandse begeleiding;
 • Transfer van de luchthaven in Sydney naar het hostel;
 • Welkomstpresentatie in het hostel; • 5 hostel overnachtingen in een dorm (gedeelde kamer) in het hostel;
 • 4 x ontbijt (laatste nacht is zonder ontbijt); • BBQ  inclusief drankje (bier, wijn of fris);
 • Gratis WIFI in het hostel tijdens je groepsreis;
 • Travel talk door het Sydney Team;
 • Auto/camper advies (huur/koop);
 • Aanvraag Australische bankrekening;
 • Aanvraag Australische werknummer;
 • Aanvraag Medicare;
 • Job assistance/cv check; • Postadres/Mail and Message Service;
 • Simkaart inclusief AU$40,- bel en datategoed;
 • OV-kaart Sydney inclusief AU$20,- reistegoed;
 • Stadswandeling, inclusief lunch;Optioneel ter plaatse bij te boeken:

 • Blue Mountains inclusief vervoer, tourguide en lunch voor AU$85,- (normaal AU$125,-)
 • Surfles inclusief vervoer, materiaal, instructeurs, lunch en foto's voor AU$100,- (normaal AU$165,-)

SYDNEY STARTPAKKET INDIVIDUEEL

Het Sydney Startpakket is ideaal voor de backpacker die gaat reizen én werken in Australië. Na een lange vlucht word je met een shuttle busje opgehaald van de luchthaven in Sydney en wordt naar het Sydney Beach Hostel gebracht.


Er zijn drie hostel overnachtingen in het hostel inbegrepen. Een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! “Your home away from home”, met een zwembad op het dakterras, barbeque faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een tv-kamer! Surfboards, boogie-boards en snorkel-setjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen! In het Beach Hostel heeft ons Nederlandse team een kantoor.


Zij zullen je opvangen en persoonlijk met je om de tafel gaan zitten om je wegwijs te maken in de backpackers wereld! Ze begeleiden je met regelzaken, zoals een bankrekening, werknummer en ziekenfonds.


Daarnaast krijg je Job Assistance; tips en adviezen bij het vinden van een baantje. Je krijgt een postadres waar je de post naar toe kunt laten sturen (privé, loonstroken, bankzaken etc.) en wij kunnen het tijdens je reis binnen Australië naar je doorsturen. Bovendien krijg je een simkaart (met AU$40,- tegoed) en een OV-kaart (met AU$20,- tegoed) voor de bus, trein, ferry en metro, waarmee je de eerste dagen van je reis binnen Sydney kunt reizen.


  Kortom, een onbezorgde en complete start van je reis, waarna je zelf je eigen reis kan invullen!


Je kunt tijdens je reis op ons Nederlandse team terugvallen, ook na je vertrek uit Sydney! Een uniek team met ontzettend veel reiservaring en werkervaring in Australië! We kunnen je altijd adviseren over buspassen, camperhuur, het kopen van een auto of busje en diverse tours. Bovendien zijn we er ook altijd voor je in geval van nood! Minimum leeftijd is 18 jaar. 
Wat is er inbegrepen voor €450,-?

 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten tijdens je reis;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • Airport pick-up en transfer naar ons Beach Hostel (tussen 07:00 uur en 17:00 uur aankomsttijd);
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm in het Beach Hostel;
 • Aanvraag Australische bankrekening;


 • Aanvraag Australische werknummer;
 • Aanvraag Medicare;
 • Job assistance;
 • Postadres/ Mail and Message Service;
 • Simkaart, incl. AU$40,- bel- en datategoed;
 • OV-kaart Sydney, incl. AU$20,- reistegoed;

SYDNEY SLAAPPAKKET UPGRADE

Ben je van plan om naar Australië te gaan en ligt jouw focus niet op werken, maar op reizen voor langere tijd? Vind je het fijn om te worden opgevangen na een lange vlucht? Dan is het Slaappakket Upgrade ideaal!


Het is fijn als jij je aankomst in Sydney goed hebt geregeld, zodat je onbezorgd het vliegtuig in kan stappen. Met het Sydney Slaappakket zorgen wij dat je wordt opgevangen in de aankomsthal van de luchthaven in Sydney. Met de shuttle bus wordt je van de luchthaven in Sydney tot aan de voordeur van het hostel gebracht.


Er zijn drie hostel overnachtingen in het hostel inbegrepen, zodat je kunt bijkomen van je jetlag en genoeg tijd hebt om andere backpackers te leren kennen en je verdere reis te plannen. Ook is er een Australische bankpas inbegrepen, de aanvraag van de Australische zorgverzekering en postservice voor een heel jaar!


Het hostel is een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! “Your home away from home”, met een zwembad op het dakterras, barbeque faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een tv-kamer. Surfboards, boogie-boards en snorkel-setjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen! Minimum leeftijd is 18 jaar. 


.Wat is er inbegrepen voor €350,-?

 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten tijdens je reis;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • Airport pick up en transfer naar het hostel (tussen 07:00 uur en 17:00 uur aankomsttijd);
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm in het hostel;
 • Australische bankpas;
 • Australische Simkaart t.w.v. AU$20,-;
 • Aanvraag Medicare;
 • Postadres/ Mail and Message Service;
 • OV-kaart Sydney, incl. AU$20,- reistegoed;


SYDNEY SLAAPPAKKET

Ben je van plan om naar Australië te gaan en ligt jouw focus niet op werken, maar op reizen? Vind je het fijn om te worden opgevangen na een lange vlucht? Dan is het Slaappakket ideaal!


Het is fijn als jij je aankomst in Sydney goed hebt geregeld, zodat je onbezorgd het vliegtuig in kan stappen. Met het Sydney Slaappakket zorgen wij dat je wordt opgevangen in de aankomsthal van de luchthaven in Sydney. Met de shuttle bus wordt je van de luchthaven in Sydney tot aan de voordeur van ons hostel gebracht.


Er zijn drie hostel overnachtingen in het hostel inbegrepen, zodat je kunt bijkomen van je jetlag en genoeg tijd hebt om andere backpackers te leren kennen en je verdere reis te plannen.


Het hostel is een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! 'Your home away from home', met een zwembad op het dakterras, barbecue faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een tv-kamer. Surfboards, boogie-boards en snorkel-setjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen!Minimum leeftijd is 18 jaar.Wat is er inbegrepen voor €250,-?

 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten tijdens je reis;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • Airport pick up en transfer naar het hostel (tussen 07:00 uur en 17:00 uur aankomsttijd);
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm in het Beach Hostel;
 • Australische Simkaart t.w.v. AU$20,-


SYDNEY AU PAIR PAKKET

Heb jij altijd al gedroomd van een baantje als au pair aan de andere kant van de wereld? Met ons Au Pair Pakket ben je gegarandeerd van een job! Je bent ongeveer binnen 2 weken na aankomst aan het werk bij een gezin! We hebben namelijk een groot netwerk van gezinnen door heel Australië. Gemiddeld verdien je netto AU$240,- tot AU$400,- per week. Daarnaast krijg je je accommodatie en eten/drinken aangeboden door het gezin.


Ben je tussen de 18 en 30 jaar, kun je uitstekend met kinderen overweg, is je Engels redelijk tot goed én ben je beschikbaar voor tenminste 6 maanden? Dan kom jij in aanmerking voor ons Au Pair Pakket! Mail ons je reisplannen en we zorgen dat je een aanmeldformulier toegestuurd krijgt. Deze kan je ingevuld terug e-mailen om te kijken of je daadwerkelijk in aanmerking komt. Na goedkeuring van onze kant kan je het pakket afsluiten. Tot die tijd is het geheel kosteloos en vrijblijvend!


Voor vertrek is er al de mogelijkheid om met zowel onze consulente, als de gezinnen te Skypen. Op basis van jouw wensen worden er maximaal 2 à 3 gezinnen gezocht die bij jou passen. Eenmaal in Sydney, na de regelzaken die bij jouw Startpakket horen, ga je met onze consulente om de tafel om kennis te maken. Tevens word je van alle informatie voorzien, word er een afspraak gemaakt met de gezin(nen) en ga je op eigen gelegenheid thuis op gesprek. Zo kun je direct met de kinderen en de ouders in hun thuissituatie kennismaken. Na afloop van alle gesprekken, hoor je welk gezin jou graag als Au Pair zou willen aannemen. Indien meerdere gezinnen interesse in je hebben, mag jij natuurlijk zelf bepalen naar welk gezin je wilt! Dit pakket is zowel als 'pakket' te boeken, maar ook als 'upgrade' wanneer je al reeds in het bezit van van een Sydney Startpakket of een Groepsreis voor €95,-.
 
Wat is er inbegrepen voor €545,-
 
* Voor vertrek al Skype contact met de consulente en mogelijke gezinnen in Australië
 
* Een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kan vallen tijdens de gehele duur van je reis
 
* Unieke Australian Backpackers bewaarmap inclusief Goldcard voor je belangrijke documenten voor tijdens je reis
 
* Airport pick-up en transfer naar ons Beach Hostel
 
* 3 hostelovernachtingen in een dorm in het Beach Hostel
* Aanvraag Australische bankrekening
 
* Aanvraag Australische werknummer
 
* Aanvraag Medicare
 
* Working With Children Check t.w.v. AU$40,-
 
* Postadres/ Mail and Message Service
 
* Simkaart, incl. AU$40,- bel- en datategoed
 
*OV-kaart Sydney, incl. AU$30,- reistegoed
 
*YHA lidmaatschap
 
Het is ook mogelijk om een 'Au Pair upgrade' te boeken indien je reeds het Sydney Startpakket of onze Groepsreis hebt geboekt. De kosten voor deze ' Au Pair upgrade' bedragen €95,-. Meer weten over ons Au Pair Pakket? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze Sydney aankomstpakketten of andere services dan horen we graag van jou. Je kan onderstaand formulier invullen en we zullen je zo spoedig mogelijk contacten.


BOEKEN!

Ben je eruit en wil je boeken? Dan kan je middels onderstaand boekingsformulier je aankomstpakket bevestigen!


BELANGRIJK OM TE WETEN

Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze Sydney Aankomstpakketten:

 • 18 december 2018 t/m 5 januari 2019.

Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl