Auto- en Camperhuur

Goldcardkorting op Auto- en Camperhuur in Australië!

Als Goldcardhouder/reiziger van Australian Backpackers ontvang je extra korting op de auto’s en campers van Travellers Autobarn! In de boekingsmodule vul je onzepromocode in bij stap 4: ‘ABNL‘. De korting van 5% wordt daarna automatisch berekend. Benieuwd wat het huren van een auto of camper kost? Ga dan snel naar de website van Travellers Autobarn.

Het idee om met een stationwagen of campertje door het immense landschap van Australië te rijden, roept bij de meeste backpackers het idee van absolute vrijheid en avontuur op! Uit eigen ervaringen weten wij dat dit 100% waar is! Als je voor een aantal weken/maanden gaat reizen door Australië, dan is het huren van een auto/camper vaak praktischer dan het kopen. Het scheelt je namelijk heel veel ‘rompslomp’ qua papierwerk!

Wij hebben al jaren een samenwerking met Travellers Autobarn; een verhuurmaatschappij speciaal voor backpackers. Travellers Autobarn heeft binnen Australië, depots in Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth en Darwin. Je kunt de auto/camper in de ene plaats ophalen en eventueel in een andere plaats inleveren! Als je voor vertrek al zeker weet hoe je route zal zijn en dat je die met een auto/camper gaat afleggen, dan is het raadzaam om de auto/camper in Nederland al te boeken. Op die manier weet je zeker dat er een auto/camper klaarstaat. Dit voorkomt woekerprijzen in het hoogseizoen. De tarieven variëren per type auto/camper, locatie, seizoen, de lengte van de huurperiode en bovendien zijn de tarieven ook nog eens afhankelijk van vraag en aanbod. Om teleurstellingen te voorkomen dien je er verder rekening mee te houden dat vloot huurauto’s en campers van Travellers Autobarn populair is bij backpackers en andere low-budget reizigers. Deze doelgroep gaat voor het goedkoopste tarief. Luxe vindt men minder belangrijk. Onze Goldcardhouders/reizigers krijgen bovenop de al scherp geprijsde auto’s/campers nog eens een extra 5% korting!

Wij raden het af om bij aankomst, na een lange vlucht, gelijk een auto/camper op te halen. Zorg dat je eerst 2 dagen went aan het tijdsverschil, voordat je het avontuur tegemoet gaat! Om een auto/camper te mogen huren moet je vaak minimaal 21 jaar oud zijn, maar bij Travellers Autobarn niet! Houdt er verder rekening mee dat er in Australië links wordt gereden. Dat betekent dat het stuur rechts zit. Dat is best even wennen! Om het jezelf wat makkelijker te maken en jezelf wat meer tijd te gunnen om op de weg te letten, kun je soms beter kiezen voor een automaat in plaats van een schakelauto.