Backpackersverzekering Australië

Backpackers verzekering Australië

Ga je reizen en/of werken in Australië, dan ontkom je niet aan een backpack reisverzekering. De Australische Ambassade eist namelijk dat je 100% (o.a. medisch) gedekt bent, ongeacht je reisdoel. Jij wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je volledig gedekt bent. Daarom hebben wij een speciale backpackers verzekering samengesteld. Dit is de meest complete werk- en reisverzekering die volledige dekking biedt wereldwijd. Hiermee hoef je je niet druk te maken waar, wanneer of welke medische of juridische hulp je nodig hebt. Zo kun je zorgeloos op reis!

Voor wie is een backpackersverzekering?

Een backpackersverzekering is voor iedereen die op reis gaat naar Australië. Of je nu gaat backpacken in Australië, werken in Australië, kiest voor een tussenjaar in Australië of een combinatie hiervan. Je bent namelijk verplicht om 100% gedekt te zijn, ook medisch. Een reisverzekering voor backpackers voldoet aan alle eisen die de Australische Ambassade stelt.

Waar is een backpackersverzekering geldig?

Veel backpackers blijven tijdens hun reis niet in één land. Ze combineren backpacken in Australië bijvoorbeeld met een trip naar Azië en/of Nieuw-Zeeland. Misschien wil jij aan het eind van je reis nog naar Amerika. Het is in ieder geval goed om te weten dat de uitgebreide dekking van de backpackersverzekering voor alle landen geldt. Hoe jouw reis er ook uit komt te zien, je bent altijd en overal ter wereld verzekerd. Wel zo’n fijne gedachte!

Wat wordt er gedekt met een backpackers verzekering?

Bij een backpackers verzekering is het volgende inbegrepen:

 • Medische kosten.

Tijdens je reis dingen doe je dingen die je niet zo snel in Nederland zou doen, extreme sports bijvoorbeeld. Moet je om welke reden dan ook naar het ziekenhuis, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Dankzij de backpackersverzekering ben je verzekerd voor ziekenhuiskosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • SOS

Je gaat er niet van uit, maar ook in Nederland kan er van alles gebeuren. Een familielid kan bijvoorbeeld overlijden waardoor je terug wilt naar Nederland. Wij regelen je vlucht en dat je je reis kunt voorzetten op de plek waar je was. Natuurlijk wanneer jij daaraan toe bent. De Backpackers Alarmcentrale is bovendien 24/7 bereikbaar.

 • Extra terugreis dekking

Je hebt de mogelijkheid om een extra terugreis dekking af te sluiten voor iemand die geen familie van je is. Mocht hij/zij komen te overlijden, dan regelen wij je vlucht.

 • Werelddekking
 • Vaak reizen backpackers tijdens hun reis door naar Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika of Azië. Geen probleem, met de reisverzekering Australië ben je wereldwijd verzekerd.

  • Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid

  Wellicht denk je er niet aan, maar je kunt tijdens je reis te maken krijgen met een geschil. Gelukkig ben je verzekerd van juridische hulp en je hebt een standaard dekking voor aansprakelijkheid.

  • Bagage

  Tablets, camera’s en telefoons kunnen gestolen worden, vermist raken of beschadigen. Hiervoor ben je verzekerd tot €3500,-.

 • Werken
 • Standaard werk zoals horecawerk, fruit plukken en kantoorwerkzaamheden valt onder de basisverzekering. Ga je risicovoller werk doen? Dan kun je een extra dekking ‘Risico verhogende Werkzaamheden’ afsluiten.

  • Extra diensten

  Dreigt er gevaar in jouw reisgebied, dan word je direct op de hoogte gebracht per SMS en/of mail. Ook kan de Backpackers Alarmcentrale geld voorschieten (max. € 300,-) wanneer je geen toegang hebt tot je geld, bijvoorbeeld als je je bankpas verliest.

  • Reisarts en inentingsadvies

  Juist in het buitenland heb je behoefte aan advies wanneer je ziek bent. De Reisarts van de Backpackers Alarmcentrale helpt je graag per telefoon. Voorafgaand aan je reis voorzien we je van inentingsadvies.

  Kortom, wij bieden de meest complete backpackersverzekering aan. Zo ben je altijd zeker van de juiste hulp en het juiste advies. Waar ter wereld je ook bent!

  Meer informatie over de backpack reisverzekering

  We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over een reisverzekering Australië, of dat er zaken onduidelijk zijn. Twijfel je bijvoorbeeld of het werk dat je wilt gaan doen verzekerd is? Ben je er niet zeker van of een zorgverzekering nog nodig is? Of wil je meer informatie over de inhoud van het pakket? Neem dan gerust contact op. We leggen het je graag uit!

  Backpackersverzekering nodig? Vraag vrijblijvend meer infromatie aan. Wij helpen je graag!