Hoe kun je reizen en werken in Australië (en goed geld verdienen!!)

Australië staat al jaren bekend als één van de beste backpack bestemmingen, ook voor Nederlandse reizigers. De economie draait op alle cilinders en backpackers die willen reizen en werken zijn daar erg in trek! Het is natuurlijk een geweldig land om rond te reizen, werken en wonen. Denk aan horeca baantjes door heel Australie, werken op een cattle farm en ontdek de echte outback of WOOFFING (World Wide Opportunities on Organic Farms) tegen kost en inwoning.
 
Kortom, reizen en werken in Australië is dus een perfecte combinatie. Geniet van het mooiste land ter wereld, vul tegelijkertijd je portemonnee met serieuze uurlonen tot wel 30A$ per uur en bekostig je avontuur!
 
Geld verdienen in Australie

Onze Startpakketten

Maak je reis compleet

Work & Holiday Start

voor €395,-

Work & Holiday Complete (groepstart)

voor €695,-

Vliegticket nodig?

ATTENTIE IEDEREEN MET ZEEZIEKTE!!(of mensen die sowieso liever het vliegtuig willen nemen)

Australian Backpackers biedt jou  online niet alleen de goedkoopste vliegtickets naar Australië, maar ook de meest flexibele, wijzigbare jaarretourstickets via Etihad Airways en Cathay Pacific. Boek jouw vliegticket nu online.

BACKPACKERS VERZEKERING

Ga je binnenkort naar het buitenland voor stage, studie, een tussenjaar, werk of toch backpacken? Sluit dan de unieke Backpackers Verzekering af. Alleen bij ons verkrijgbaar!

Wij werken samen met

Mojosurf
travelers autobarn
stray