Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

NEDERLANSE BASIS IN AUSTRALIË

Bijna áán het strand, in het Sydney Beach Hostel, is onze servicedesk gevestigd. Hier kun je met al je vragen en problemen terecht bij onze Nederlandse collega’s!


Indien je kiest voor de Groepsreis of een Sydney Aankomstpakket dan verblijf je de eerste nachten van je reis in het Sydney Beach Hostel. 'Your home away from home' met grote gedeelde slaapkamers, een gemeenschappelijke keuken, een chille TV-kamer en een dakterras met hangmatten, BBQ’s en zelfs een zwembad!


De ideale thuisbasis om je reis te starten! Uiteraard kun je tijdens je reis 24/7 terugvallen op de service van Australian Backpackers. Naast het feit dat het gezellig en comfortabel is bij ons (strand, zwembad, fijne kamers) biedt het ook nog heel veel zekerheid!


De stranden zijn om de hoek, waar je ook nog 's lekker kan surfen. Op loopafstand zijn gezellige eettentjes, leuke winkeltjes, cafeetjes en pubs. Er zijn prachtige wandelpaden en parken langs de kustlijn met een supermooi uitzicht over de haven en skyline van Sydney! Als je geluk hebt spot je ook nog walvissen.Goldcard-korting!
Indien je reeds in Australië bent en je bent van plan (weer) naar Sydney te gaan, kom dan naar ons gezellige Beach Hostel! Op vertoon van je Goldcard boek je een overnachting al vanaf AU$ 30,-.


ONZE NEDERLANSE COLLEGA'S IN SYDNEY

24/7 “in de buurt”, ook al ben jij lang én ver weg van huis! We kunnen allemaal wel bedenken wanneer en waarom ons Nederlandse team belangrijk voor jou (of je familie) kan zijn. Maar ze nemen dus, wanneer jij dat wilt, óók de verplichte regelzaken voor je uit handen in Australië! Scheelt jou heel veel tijd met als resultaat; veel meer gezelligheid & 100% zekerheid! Hieronder stellen ze zich aan je voor:
 
KOEN sydney@backpackers.nl
Australië is voor mij een land van mogelijkheden; voor ieder wat wils. Van de mooie natuur en de relaxte sfeer die in het land heerst tot aan de feestjes en het harde werken om je reis zo lang mogelijk te maken. Australië heeft voor mij alles: Prachtige stranden en ruwe natuur, eindeloze desserts en drukke steden. Het ontmoeten van mensen van over de hele wereld, op voor mij het mooiste plekje van de wereld. No worries, hier zit je dus helemaal goed! Ik ga je op weg helpen naar een reis die je nooit meer zal vergeten! Met mijn eigen reiservaringen en kennis over Australië hoop ik dat ook jouw reis top begint!ANNE sydney@backpackers.nl
Australië is het land waar ik nooit genoeg van zal krijgen. De waanzinnige natuur, de prachtige stranden, de vriendelijke mensen en natuurlijk de relaxte cultuur maken het voor mij hét perfecte land. Ik wil jullie in Sydney gaan helpen om net zo verliefd te worden op Australië als dat ik ben. En jullie avontuur net zo fantastisch te maken als mijn reis is geweest.


Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl