Surfvakantie in Australië

Surfvakantie Australië

Surfen is een te gekke uitdaging tijdens je zomervakantie, maar je kunt er ook heerlijk je tussenjaar mee beginnen. Tijdens een surfvakantie ben je lekker actief bezig en geniet je van zon, zee en strand. Natuurlijk wil je meer van Australië zien dan alleen de fantastisch hoge golven. Daarom bieden we bij Australian Backpackers een compleet verzorgd Surf Camp aan die je de mooiste (surf)plekken Down Under laat zien. Het is de perfecte mix van surfen, snorkelen, een leuke sfeer en nog veel meer. Je wordt ook nog eens persoonlijk begeleid door onze Nederlandse crew. Onze surfvakanties hebben een open niveau en zijn dus voor iedereen toegankelijk. Wedden dat je niet meer naar huis wilt?

Voor wie is een surfvakantie?

Een surfvakantie is voor iedereen tussen de 15-18 jaar en 18+ jaar. Of je nu een te gekke zomervakantie wil of je tussenjaar goed wil beginnen, een surfkamp buitenland gaat het verschil maken! Het maakt niet uit of je weinig tot geen ervaring hebt met surfen, of dat jij je surf skills wilt verbeteren. De ervaren surf instructeurs, bijvoorbeeld van Mojo Surf, leren jou hoe je beter kunt worden. Ook hoef je geen topsporter te zijn om mee te kunnen op een ‘leren surfen vakantie’. Natuurlijk is het wel handig om een beetje conditie te hebben als je boekt. Dan weet je zeker dat je straks met meer zelfvertrouwen de golven in kunt duiken.

Welke surfvakantie kan ik kiezen?

Onze surfvakanties zijn breed toegankelijk en duren 1-4 weken. Aan jou de keuze! Ook als je buiten de zomervakantieperiode op avontuur wilt kun je een surfvakantie jongeren boeken. Instromen is in principe het hele jaar door mogelijk. Bij een surfkamp Australië krijg je:

  • Retourvlucht Schiphol – Australië; inclusief belasting en toeslagen
  • Alle overnachtingen
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Alle activiteiten zoals vermeld in ons volledige reisschema
  • Surflessen & materiaal (surfplank, wetsuit, etc.)
  • Toeristenvisum voor Australië
  • Verbetering van je Engels in de praktijk
  • 24/7 Nederlandse begeleiding gedurende je hele reis

Dit ga je doen bij surfen Australië

Ben je nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag hoe jouw surfvakantie eruit kan komen te zien: Je komt aan in de wereldstad Sydney. Hier verblijf je 3 nachten in ons hostel aan het strand. Surfen Sydney is te gek en dit kun je alvast bewonderen. Nadat we in een paar dagen de stad en omgeving hebben verkend, springen we in de bus richting het noorden. Op naar het Surf Camp! Hier leer jij in 7 dagen de surf skills die je nodig hebt. Naast Australië surfen gaan we ook kajakken, kangoeroes spotten, BBQ’en en nog veel meer. Tijdens je verblijf zorgen we ervoor dat jouw Engels goed wordt bijgespijkerd. You can do this!

Na het Surf Camp vervolgen we onze weg richting het noorden en verblijven 3 dagen in hét surfdorp van Australië: Byron Bay! Hier mag je jouw surf skills laten zien en krijg je wederom les van ervaren surfmasters. Naast surfen Byron Bay gaan we ook een kijkje nemen op een echte Australische farm en planten we een boom. Zo blijft jouw aanwezigheid voor altijd bestaan! Bovendien kun je hier kennismaken met leeftijdsgenoten die vrijwilligerswerk doen. Een fantastische ervaring die ook jij kunt beleven, bijvoorbeeld na je surfkamp.

Vervolgens rijden we naar Brisbane waar we het vliegtuig nemen naar het tropische Cairns. Natuurlijk snorkelen we over het Great Barrier Reef en je kunt lekker chillen aan de Cairns Lagoon.

We maken de reis af met een catamaran zeiltocht rond de Whitsunday Eilanden en een 4WD jeep trip aan de oostkust.

Surfkamp buitenland: overige bestemmingen

Heb jij een andere bestemming in je hoofd? Of wil je graag op vakantie tijdens backpacken in Australië? Dat kan! Wij verzorgen ook surfvakanties naar Bali en andere bestemmingen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Waarom Australian Backpackers?

Een surfvakantie gaat vaak over zon, zee, strand en je surf skills verbeteren. Natuurlijk is dat een topvakantie, maar bij Australian Backpackers willen we jouw vakantie onvergetelijk maken. Dat doen we door de beste surf instructeurs en alle activiteiten voor je te regelen. Daarnaast krijg je persoonlijke Nederlandse begeleiding gedurende je hele vakantie, wel zo handig! Over een visum hoef je je geen zorgen te maken, ook dat vragen wij voor je aan. Kortom: wij regelen een totaal verzorgde vakantie, jij hoeft alleen nog te kiezen hoelang je op avontuur wilt.

Voor meer informatie over onze surfvakanties kun je je hier inschrijven voor onze infomiddagen/avonden. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.