Visum Australië

Visum Australië

Ga je naar Australië, dan vormt het aanvragen van een visum een belangrijke stap in de voorbereiding. Je wilt natuurlijk niet geweigerd worden wanneer je op het punt staat te beginnen aan je avontuur Down Under. Het online aanvragen van een visum Australië lijkt wellicht zo gedaan, toch kost het best wat tijd en moeite. Daarnaast is het invullen van de vragen foutgevoelig. Eventuele foutjes komen vaak pas aan het licht wanneer je wilt inchecken op de Nederlandse luchthaven. Jouw vlucht gaat zo aan je neus voorbij. Bij Australian Backpackers willen we je deze ellende besparen. Daarom is het mogelijk om jouw visumaanvraag via ons te laten lopen. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, van aanvraag tot controles. Zo begin jij zorgeloos aan je reis!

Heb ik een visum Australië nodig?

Wanneer je als toerist naar Australië reist, is een visum aanvragen Australië altijd verplicht. Deze dien je aan te vragen voordat je vertrekt. Ben je niet in het bezit van een geldig visum, dan mag je het land helaas niet in.

Welk reisvisum Australië kan ik kiezen?

Het soort visum dat je aanvraagt hangt af van jouw reisdoel. Je hebt keuze uit een toeristenvisum Australië van 3 of 6 maanden, en het Working Holiday Visum.

www.mingnomchong.com

Toeristenvisum Australië 3-6 maanden

Met het toeristenvisum heb je 12 maanden ‘reisrecht’ en kun je maximaal 3 of 6 maanden aaneengesloten in Australië verblijven. Na 3 of 6 maanden moet je het land dus verlaten. Binnen een periode van 12 maanden mag je wel meerdere keren het land in. Met het toeristenvisum mag je geen betaald werk verrichten, vrijwilligerswerk is wel toegestaan.

Working Holiday Visum

Ben je van plan om te gaan reizen en betaald werk te doen? Dan kies je voor het Working Holiday visum. Hiermee mag je maximaal 12 maanden in Australië verblijven en zowel vrijwilligerswerk als betaald werk doen. Je komt in aanmerking als je voldoet aan de bijbehorende voorwaarden visum Australië. Deze kun je hier vinden.

Formulier invullen voor de laptop

Visum Australië aanvragen zelf doen?

Natuurlijk kan je het door jou gekozen visum zelf online aanvragen bij de immigratiedienst. Je vult hierbij de benodigde vragen in, je betaalt en daarna is het afwachten. Wanneer je een bevestiging krijgt waarin staat dat jouw aanvraag is goedgekeurd, lijkt alles in orde. Toch zien wij het nog vaak misgaan als men wil inchecken op Schiphol. De gegevens op het visum komen bijvoorbeeld niet overeen met de gegevens op het paspoort. Een typefout, of een niet juist ingevulde vraag, komt nu pas boven water. Hierdoor mag je niet vliegen, met alle gevolgen van dien voor je ticket, hostel, etc. Deze ellende wil Australian Backpackers je graag besparen. Laat het visum Australië aanvragen daarom regelen door ons. Dan weet je zeker dat je niet voor onverwachte situaties komt te staan.

Visumservice van Australian Backpackers

De experts van Australian Backbackers hebben jarenlange ervaring met visumaanvragen en kunnen dit ook voor jou gemakkelijk in orde maken. Bij onze visumservice kijken we eerst welk visum het beste bij je past. Jij bent namelijk uniek, en daarmee ook je reiswensen. Bovendien kun je een Working Holiday Visum voor Australië maar één keer aanvragen. Daar geven we je graag advies over. Na het aanvragen van je visum houden wij je persoonlijk op de hoogte van de voortgang. Zodra het visum akkoord is gegeven door de Australische immigratiedienst, sturen wij je de bevestiging toe. Wij zorgen dat alles geregeld is, van aanvraag visum Australië tot controles! Mocht je in de tussentijd vragen hebben over de gang van zaken, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over visum aanvragen Australië

Gun jezelf een zorgeloos start van een fantastisch avontuur door je visum te regelen via Australian Backpackers. Onze experts zitten klaar om jouw visumaanvraag tot in de puntjes te regelen. Voor meer informatie over een visum Australië of onze visumservice kun je je hier inschrijven voor onze infomiddagen/avonden. Heb je liever snel antwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

3-Maands Toeristenvisum

voor €30,-

6-Maands Toeristenvisum

 voor €175,-

Working Holiday Visum

voor €395,-